فطرت الهی - دلسوخته ای منتظر

در این وبلاگ سعی داریم بیشتر از مبانی فکری الهی بنویسیم

فطرت الهی - دلسوخته ای منتظر

در این وبلاگ سعی داریم بیشتر از مبانی فکری الهی بنویسیم

فطرت چيست؟
فطرت الهی - دلسوخته ای منتظر
فطرت انسانی چیز خاصی نیست که بشود آن را مثل قلب و کلیه و غیره به کسی نشان داد بلکه فطرت همان آفرینش خاص الهی است که فقط به انسان داده شده و به هیچ موجودی قبل از انسان داده نشده است.
این آفرینش چند ویژگی دارد:
1- برای اولین بار به انسان داده شده
2- دین الهی منطبق با آن است
3- هرگز از بین نمی رود ولی ممکن است زیر لجن زار گناه دفن شود
نویسندگان
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
امام صادق (ع) از پدرش نقل ميكند كه فرمود: كسى كه در او حرص و ترس باشد ايمان ندارد و مؤمن، ترسو و حريص و بخيل نيست. الخصال / ترجمه جعفرى، ج‏1 ؛ ص131

۴ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

آه بر پیچ و خم جاده ی ابروی تو بود                      در دلم ترس به فقدان خُم و کوی تو بود

دست لرزان زطلب کردن جامی سرشار                  از سرا پرده ی چشمان پری روی تو بود

عشق با حجب و حیا مشکلش از اول کار                 بر سر پرشدن جام من از جوی تو بود

گر چه از باده ی رویت به تنم نیست ولی               بال های قدمم مست پرش سوی تو بود

حسرت میکده و می به تنم نیست که نیست       چون که مستی من آویختن از موی تو بود

می زنم شانه به مویم که نگردم رسوا            گر چه زلفی که پریشان شود از سوی تو بود


+این شعر را اوایل طلبگی ام گفته ام چه فکر می کردیم چه شدیم!!

+ گاهی وقت ها احساس می کنم مردم یادشان رفته است که باید برای طلبه ها دعا کنند شاید یادشان می رود که خود طلبه ها در نوک تیربار خطرناک گمراهی اند و بیشتر از بقیه محتاج دعایند.اگر از من بپرسید می گویم یکی از دلایل زمین خوردن بعضی از ما طلبه ها این است که مردم دعا کردن برای مدافعان حرم را فراموش نمی کنند اما دعا برای مدافعان حریم آخرتشان را شاید.

میثم علی زلفی

چشماش ضعیف شده بود. یک عینک را انتخاب کرد و شروع کرد به عینک نگاه کردن ، اما ضعف چشماش خوب نشد. یک عینک دیگر را انتخاب کرد و با حرص و ولع تمام شروع کرد به عینک نگاه کردن اما باز هم ضعف چشمانش خوب نشد. با چند عینک دیگر هم همین کار را تکرار کرد اما موفق نشد ضعف چشمانش را خوب کند. دیگر ناامید شده بود که عاقلی گفت با عینک نگاه کن نه به عینک.

شخصی خدمت امام صادق سوال کرد. یاابن رسول الله ما دنیا را دوست داریم در حالی که خدا دنیا را مذمت کرده است. امام فرمود چه چیز دنیا را دوست دارید؟ شخص جواب داد: دوست داریم به دیدار خویشاوندان برویم، به تفریح و گردش برویم ، زیارت کنیم، مهمانی بدهیم و ...

امام فرمودند: والله اینها دنیا نیست آخرت است.

روایات و آیات زیادی در مذمت دنیا و مدح آن وارد شده است و خواندن این روایت ها انسان را در ابتدا کمی گیج می کند که بالاخره دنیا خوب است یا بد؟ می توان ثروتمند بود یا خیر؟ ملاک استفاده از دنیا چیست؟ و از این دست سوالات!

به نظر می رسد پاسخ به این سوال ها در فهم یک نکته کلیدی است.

میثم علی زلفی

رسولُ اللّه ِ صلى الله علیه و آله : ألا إنَّ شَرَّ الشّرِّ شِرارُ العُلَماءِ ، و إنَّ خَیرَ الخَیرِ خِیارُ العُلَماءِ . (١)

پیامبر خدا صلى الله علیه و آله : بدانید که بدترین بدها، عالمانِ بد و خوبترین خوب ها، عالمانِ خوبند.

عنه صلى الله علیه و آله ـ لَمّا سُئلَ عَن شَرِّ النّاسِ ـ : العُلَماءُ إذا فَسَدوا . (٢)

پیامبر خدا صلى الله علیه و آله ـ در پاسخ به پرسش از بدترین مردم ـ فرمود : عالمان، آنگاه که فاسد شوند.

عنه صلى الله علیه و آله : اِعلَمْ أنَّ کُلَّ شَیءٍ إذا فَسَدَ فَالمِلحُ دَواؤهُ ، فإذا فَسَدَ المِلحُ فلَیسَ لَهُ دَواءٌ . (٣) (ضرب المثل)

پیامبر خدا صلى الله علیه و آله : بدان، هرچه بگندد دارویش نمک است، اما اگر نمک بگندد، دارویى ندارد.

الإمامُ العسکریُّ علیه السلام : قیلَ لأمیر المؤمنین علیه السلام : مَن خیرُ خَلقِ اللّه ِ بعدَ أئمَّةِ الهُدى و مصابیحُ الدُّجى؟ قالَ : العُلَماءُ إذا صَلَحوا ، قیلَ : فمَن شِرارُ خَلقِ اللّه ِ بَعدَ إبلیسَ و فِرعَونَ و نُمرودَ ، و بَعدَ المُتَسَمّینَ بِأسمائکُم ... ؟ قالَ : العُلَماءُ إذا فَسَدوا ، هُمُ المُظهِرونَ لِلأباطیلِ ، الکاتِمونَ لِلحَقائقِ . (٤)

امام عسکرى علیه السلام : به امام على علیه السلام گفته شد بهترین مردم بعد از ائمه علیهم السلام چه کسانى هستند؟ حضرت فرمود : عالمانِ صالح. عرض شد: بعد از ابلیس و فرعون و نمرود و بعد از کسانى که نام شما را روى خود مى گذارند... بدترین خلق خدا چه کسانى هستند؟ فرمود: عالمانِ فاسد، همانان که باطلها را آشکار مى سازند و حقایق را کتمان مى کنند.

میثم علی زلفی
قبلش اینجا را هم بخوانید.

انس یکی از ابزار های ترساندن انسان ها و استعمار و استثمار آنهاست.
بنده آدمی بودم که از بچگی بسیار سرما می خوردم و با قرص و آمپول و داروهای شیمیایی مانوس بودم.

سه چهار سال پیش با دوستی آشنا شدم که طب سنتی کا ر میکرد و اصلا ارادتی به طب جدید نداشت. وقتی با هم صمیمی تر شدیم برایم بیشتر از طب سنتی حرف می زد حرف هایی که از شنیدنش تعجب می کردم. مثلا آدم راحت با فلان دم کرده  یا جوشانده ،سرماخوردگیش خوب میشود و هزینش 1000 تومان هم نمیشه. ما هم تا دلت بخواد دستش می انداختیم و سر بسرش می گذاشتیم. می گفتیم آره بیاییم مثلا سرما خوردگی رو با دم کرده خوب کنیم آخرش با روماتیسم قلبی بمیریم. چرا چون شنیده بودیم اگه سرماخوردگی خوب نشه تبدیل به رماتیسم میشه. به هر حال کلا باوری به طب سنتی نداشتم.

میثم علی زلفی